Gourmetkorv startade i en liten lokal på Södra Larmgatan våren 2008 .

Vår idé är att servera olika kvalitetskorvar på ett lite annorlunda och unikt sätt.

Vi har blivit omnämnda i bland annat New York Times och andra medier som stället att besöka för smakrik kvalitétsmat.

Vi jobbar bara med råvaror av högsta kvalitet , korvarna vi serverar innehåller mellan 85-95 % kött och är utan tillsatser. Vi samarbetar med lokala charkuterier som även tillverkar korvar enligt vårt recept, tex Bloody Marykorv och Porc formè .

För tillfället har vi 60 sorters korv med olika karaktärer och olika ursprung !

Vi jobbar hela tiden med att utveckla och komplettera vårt sortiment, så att det ska finnas någon korv som passar ALLA .
Vi serverar korvarna med hemlagad potatismos eller någon av våra hemlagade potatissallader eller vårt populära surkål. Till detta finns även ett antal klassiska röror såsom Ajvar, Currydressing, Chilidressing, Skagenröra mm.

 

Urvalet av senap är stort , välj mellan våra hemlagade sorter eller klassiska Tyska .
Vi finns även på Lindholmen, i Nordstan och i Torslanda.

 

Söker du jobb?

Vi söker personal i tid och otid.
Skicka ditt CV och ett personligt brev till malin@gourmetkorv.se.